Klienterne fortæller...

Klientudtalelser

Lindring og udvikling

Behandling hos Ulla er både lindring og udvikling. Baseret på dialog, opmærksomhed og åbenhed. Og det hele er solidt forankret i Ulla's store viden og kompetencer.
– Christel, ergoterapeut

Ro, stilhed og tid

Jeg har været i behandling hos Ulla i ca. et halvt år. Ulla's "nåle" og varme, følsomme og stærke hænder forbinder med hendes store viden om og kompetencer vedr. kroppens reaktioner i bl.a. stressede situationer, har hjulpet mig helt utroligt. Jeg er ganske enkelt blevet helt afhængig af de øvelser Ulla har lært mig - og den ro, stilhed og tid, Ulla giver plads til i sin behandling.
– Annette, lærer

En særlig genfødt saglighed

Når livet gør ondt på sjæl og legeme, er det bedste for, at få livsstrømmen til at flyde igen gennem alle årer, man rejser sig fra Ulla's briks i en særlig genfødt saglighed. Man trækker vejret frit og ubesværet, kroppen er let, og alle smerter er tryllet væk af Ulla's fe-hænder.
Du træder ud i Verden, og føler at det er sommer hele året rundt, for hendes varme sind og hænder forvandler din krop og sjæl til en indre varme, så din gang bliver let og du møder Verden med et smil. For i den brogede Verden er der en voldsom slidtage på sjæl og legeme, men hos Ulla bliver det forvandlet til en lettere gang på jorden.
Kan anbefales til plagede mennesker med smerter i hele kroppen, og du får livsglæden erobret tilbage.
– Kit Manniche, Svendborg

Autenticitet, hjertevarme, ro, omsorg

Her hos Ulla har jeg fundet det, jeg længe har søgt - autenticitet, hjertevarme, ro, omsorg, blidhed og stor faglig kompetence. Alle de ingredienser, der tilsammen skaber det rum, hvori jeg/ min krop gir efter, tar' imod og arbejder med. Det er forløsende, befriende og dejligt og det findes ikke bedre.
– Lisbeth, fysioterapeut

TRE traume behandling og Qi Gong hos Dagen & Vejen i Svendborg

Ulla Westlund fra Dagen  & Vejen i gang med en TRE traume behandling