Om Ulla

Fysioterapeut

Jeg er uddannet fysioterapeut (1992), og har derudover en bred erfaring bag mig som ufaglært inden for håndværk, service og catering.

Som fysioterapeut har jeg arbejdet med behandling og rådgivning tværfagligt og holistisk. Jeg har ofte søgt utraditionelle veje og samarbejds-konstellationer. Allerede som teenager stiftede jeg bekendtskab med Hatha Yoga og meditation, og har fortsat træningen indenfor de gamle klassiske bevægetraditioner som yoga, Tai Chi og Qi gong.

Af dygtige og inspirerende lærere må jeg nævne Marios Argiros, Jette Brink Møller, David Verdesi, Pragata og Robert Peng.

TRE, naturterapi og 5 Element Qi Gong

De kinesiske discipliner inden for træning, behandling og kost, er store inspirationskilder, og akupunktur TCM og NADA udgør væsentlige redskaber i min praksis.

Aktuelt er jeg primært optaget af TRE, naturterapi og 5 Element Qi Gong samt af Iyengar Yoga. Alle metoder anvendt til målgruppen af stress- og traume klienter og andre.

Lokaler nær skov og strand

Dagen & Vejen er etableret i dejlige lokaler i Svendborg Øst. Her tager jeg imod klienter til individuel behandling og mindre grupper til kurser i TRE og Qi Gong. Med kort afstand til skov og strand er der fine muligheder for sæsonens naturaktiviteter.

Referencer

Ulla Westlund fra Dagen & Vejen i Svendborg på Fyn - TRE, naturterapi og 5 Element Qi Gong

Ulla Westlund er uddannet fysioterapeut og er primært optaget af TRE, naturterapi og 5 Element Qi Gong.